ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Σε κάθε διοργάνωση η Μπιενάλε της Αθήνας υποδέχεται άτομα με τεχνικές γνώσεις, δημιουργικότητα, φαντασία και ομαδικό πνεύμα για να συμβάλλουν ενεργά στην προετοιμασία και τη διαμόρφωση της εμπειρίας της στον φυσικό χώρο.

Με την ενεργή συμμετοχή σου σε διαφορετικές εργασίες για την παραγωγή και την επικοινωνία μιας διεθνούς κλίμακας έκθεσης σύγχρονης τέχνης, φιλοδοξούμε να καλλιεργήσουμε από κοινού τον χρόνο και τις ευκαιρίες που απαιτούνται όχι μόνο για να αξιοποιήσεις τα ενδιαφέροντά σου, αλλά και για να ανακαλύψεις νέες δυνατότητες και προοπτικές για τον εαυτό και την τεχνογνωσία σου.

Ως εθελοντής και εθελόντρια στην Μπιενάλε της Αθήνας, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με την επιμελητική ομάδα, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της έκθεσης, καθώς και την ομάδα της Μπιενάλε της Αθήνας, να επικοινωνήσεις με επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού και να γνωρίσεις από κοντά την πρόκληση, την έκπληξη και τον ενθουσιασμό που επιφυλάσσει η διαμόρφωση και η αφήγηση μιας δυναμικής πολιτιστικής εμπειρίας.

Εάν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στην επόμενη διοργάνωση, στείλε μας το βιογραφικό σου στο volunteers [at] athensbiennial.org.