Δεκ7. | 2:36

CLOSING – “ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ”

1/12 | AB4 TEAM & VAGABOND

Η 4η Μπιενάλε της Αθήνας, εισέβαλε στην Αθηναική καθημερινότητα ως ένα κοινωνικό γεγονός. Μέσα στο πνεύμα συλλογικότητας και ενότητας η ομάδα της ΑΒ4 Team σε συνεργασία με τους Vagabond οργανώσανε για το κλείσιμο την Καθαρά Κυριακή.

«Και τώρα τί;» Το συνθηματικό αυτό ερώτημα δημιούργησε μια «ένταση». Μια ένταση που μοιράστηκε, συζητήθηκε και  διαδώθηκε καθ’όλο το διάστημα λειτουργίας της  AGORA. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, η ένταση αυτή ξορπίστηκε μέσα στο χώρο του πρώην χρηματιστιρίου των Αθηνών, στη Σοφοκλέους, στα πλαίσια μιας ολοήμερης γιορτής, την τελευταία ημέρα λειτουργίας της AGORA . Μια ημέρα γεμάτη δράσεις, χορό, ζωντανή μουσική, DJs, ποτό και φαγητό. Μια ημέρα που βαφτίστηκε Καθαρά Κυριακή για να κλείσει τις παραγωγικές διεργασίες και δράσεις δύο ολόκληρων συνεργατικών μηνών κάνοντας ένα κύκλο και γυρνόντας πίσω στα δρώμενα των πρώτων ημερών της AGORA, με μια ολοήμερη “καρναβαλικη” γιορτή “καθαρμού” ψυχής και σώματος.

 
Συμμετείχαν οι

Now Playing Workshop

Ομάδα εμψυχωτών: Βιργινία Κατσούνα, Κωνσταντίνα Σταθουλοπούλου, Ρένα Φουρτούνη
Κοντραμπάσο: Ηλίας Αλγκάερ / Κατασκευές: Βέρικο Μγκελάντζε / Εικαστικά: Lia Kalkou
Συντελεστές: Μαρία Γοζαδίνου, Γιώτα Δημοπούλου, Τατιάνα Καββαδία, Μανούσος Μανωλέσσος, Μαργαρίτα Ξανθάκη (πιάνο), Αναστασία Χατζάρα

ΌΨΕΙΣ – το παιδικό εργαστήριο με την Χρυσάνθη Κουμιανάκη

 

Tου Χορού

Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Σύλληψη, χορογραφία και εκτέλεση: Μυρτώ Γράψα, Μάρθα Πασακοπούλου
Μουσική σύνθεση και εκτέλεση: Αλέξανδρος Καραδήμος (TheNewBestNiagara)

Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης

Flamenco

Της Ζωντανής Μουσικής

Afrotonic

Batala Atenas

Tasenas & the Soul Vibrators

Testarossa

Των DJs (του Αγρομουσικού Φεστιβάλ)

Miss Catalina

Cest Pagrav


Οι Vagabond είναι μια κοινοπραξία επαγγελματιών ευρέων δεξιοτήτων που τους αρέσουν τα καλά πάρτι και έμαθαν να τα διοργανώνουν με επιτυχία! Με την αρχική μαγιά στο Λονδίνο, διοργανώνουν στην Ελλάδα συναυλίες, πάρτι, θεματικές βραδιές και ταξίδια εδώ και 5 χρόνια σε αναπάντεχες τοποθεσίες και με οποιαδήποτε αφορμή.
Συντονισμός παραγωγής από τους Aka Lab Architects