ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Γίνετε εθελοντές στην Μπιενάλε της Αθήνας.

Η Μπιενάλε της Αθήνας αναζητά εθελοντές, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε διαφορετικούς τομείς της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας 2013, AGORA.

Με τη συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με την επιμελητική ομάδα και τους καλλιτέχνες της έκθεσης, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού και να συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας 2013 AGORA.

Αναζητούμε ταλαντούχους ανθρώπους που συνδυάζουν τεχνικές γνώσεις, δημιουργικότητα, φαντασία και κυρίως ομαδικό πνεύμα. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα συνδράμει στην προετοιμασία της έκθεσης και των δρασεών της και θα διευκολύνει τους επισκέπτες της έκθεσης στη περιπλάνηση και τη συμμετοχή τους στην AGORA. Πέρα από τη συμμετοχή τους στην εγκατάσταση της έκθεσης και τη φύλαξη των έργων και του χώρου, επιθυμούμε η oμάδα των εθελοντών να εμπλέκεται στις δράσεις (εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεναγήσεις, ομιλίες, περφόρμανς, συναυλίες κτλ.) και την επικοινωνία (website, social media, documentation) της AGORA. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ενδιαφέροντα και την τεχνογνωσία σας μέσα από εργασίες που μπορείτε να αναλάβετε σε σχέση με τις ανάγκες μίας διεθνούς εικαστικής έκθεσης, αλλά και με την ιδιαίτερη ταυτότητα της AGORA.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ένα σύντομο σημείωμα ενδιαφέροντος, καθώς και το βιογραφικό τους στην Μπιενάλε της Αθήνας

e-mail: volunteers@athensbiennial.org